Από την Κυριακή 15.03.2020 η Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Γλυφάδας, ακολουθώντας και την εισήγηση της εκτελεστικής επιτροπής της Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών, αναστέλλει τις συναθροίσεις της μέχρι νεότερης ανακοίνωσης. Δεν μας υποχρέωσε η πολιτεία, δεν υπήρξε απαγορευτική οδηγία. Προκρίναμε όμως το καλό του πλησίον μας. Σαν υπεύθυνοι πολίτες θέλουμε να συνδράμουμε στην προσπάθεια της πολιτείας και να μη σταθούμε πρόσκομμα σε αυτήν.

Μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση λοιπόν και να υπάρξουν νεότερες οδηγίες από τις αρχές, επισκεφτείτε τον παρακάτω ιστότοπο όπου θα βρείτε online ομιλίες και γενικότερα ένα έκτακτο πνευματικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση.

Μένουμε σε προσευχή και ζητάμε από τον Θεό να δώσει τη δική Του έκβαση στο πρόβλημα. Προσευχόμαστε ο ζωντανός Θεός που μετατρέπει το κακό σε αγαθό, να αφυπνίσει πνευματικά ανθρώπους, να αποδομήσει τα είδωλα του πολιτισμού μας και να μεγαλώσει τη Βασιλεία Του στην πονεμένη γη μας.

Τέλος, έστω και αν για μια περίοδο αναγκαστούμε να αφήσουμε το «να συνερχόμαστε ομού» ας μην χαλαρώσουμε τη σχέση μας μαζί Του αλλά και μεταξύ μας. Ας νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο, επικοινωνώντας και συμπροσευχόμενοι με το τηλέφωνο ή το ίντερνετ.

Ο Θεός είναι μεθ΄ ήμών.

Ζωντανή αναμετάδοση – Livestream

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Follow us: