01
Μάιος
00:00
Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Γλυφάδας Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Γλυφάδας, Πανδώρας 33 & Ερμού, Γλυφάδα, Αττική, 16675, Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στη 1 μ.μ. και μετά από την κυριακάτικη πρωινή ώρα Λατρείας, θα πραγματοποιηθεί με ευγενική προσφορά και φροντίδα του Θεόφιλου και της Σόφης Βουρλιώτη bazaar στην εκκλησία μας της οδού Πανδώρας 33.
Θα διατεθούν προς πώληση, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, αντικείμενα αντιπροσωπευτικά της κουλτούρας και της λαϊκής τέχνης χωρών της Ασίας, Αφρικής και Νότιας Αμερικής, όπου το διακονικό ζευγάρι εργάζεται μεταξύ των φτωχών πληθυσμών ανακουφίζοντας τη φτώχεια και μεταφέροντας το παρήγορο και ζωογόνο μήνυμα του Ευαγγελίου.
Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες κάλυψης των αυξημένων κτιριακών αναγκών και εκκρεμοτήτων της εκκλησίας μας.
Εάν μπορείτε να διαθέσετε ελαφρύ καλοκαιρινό ρουχισμό, καινούργιο ή μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, καθαρό και σιδερωμένο, παρακαλούμε να τον φέρετε μαζί σας, βέβαιοι ότι θα διατεθεί για κάλυψη πολύ βασικών αναγκών των ανθρώπων που αφιλοκερδώς υπηρετούν και διακονούν ο Θεόφιλος και η Σόφη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
13:00 - 14:00
Κατηγορία:
Συνεστίαση

Προσεχείς Εκδηλώσεις