01
Απρίλιος
00:00
evangelicalchurches.gr evangelicalchurches.gr
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Την Κυριακή 26/4 στις 7 μ.μ. η «Κοινωνία Ευαγγελικών Εκκλησιών» οργανώνει κοινή διαδικτυακή ώρα συμπροσευχής και σας προσκαλεί να συμμετέχετε.

Το διαδικτυακό “δωμάτιο” της συμπροσευχής βρίσκεται στη σελίδα https://room.evangelicalchurches.gr/b/gj2-mdn-mdc και θα είναι ανοιχτό σήμερα από τις 3 μ.μ., ώστε ελεύθερα να κάνετε νωρίτερα δοκιμές και να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί η κάμερά σας και το μικρόφωνο. Συστήνουμε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε πριν την έναρξη της συμπροσευχής, έχοντας browser τελευταίων εκδόσεων με προτίμηση τον Chrome ή τον Firefox (Mozilla).

Για να συνδεθείτε αρκεί να καταχωρήσετε το ονοματεπώνυμό σας και να πατήσετε το κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» ή «JOIN» και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες τεστ μικροφώνου και κάμερας.

Αν κάνοντας τις δοκιμές διαπιστώσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο να συνδεθείτε με την κάμερα και το μικρόφωνο, παρακαλώ στείλτε μας email στο webmaster@evangelicalchurches.gr μαζί με το τηλέφωνό σας.

Μια έγκαιρη δοκιμή εξασφαλίζει τη σίγουρη συμμετοχή, χωρίς τεχνικές δυσκολίες!

Σας περιμένουμε στις 7 μ.μ. για να προσευχηθούμε μαζί στον Θεό μας, μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει το διαδίκτυο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Απριλίου 2020
Ώρα:
19:00 - 20:00
Κατηγορία:
Συμπροσευχή
Ιστότοπος:
Link

Προσεχείς Εκδηλώσεις